Skapa ditt eget energibolag

Klipp ledningen till ditt ordinarie elbolag. Är det möjligt?
eller öka samarbetet med ditt elbolag, som du redan har avtal med
Bli ditt eget energibolag

Off the grid

Fler och fler nämner “off the grid”. Dvs ingen koppling till det traditionella elnätet utan ett hushåll, en grupp av hushåll eller kontors- och eller industrifastigheter ser en chans ta saken i egna händer. Fråga oss och vi berättar mera.

Skapa ditt eget energibolag

Från avfall, biogas till vätgas ger egenproducerad el, värme, kyla och fordonsenergi . Med rå biogas som underlag kan vi visa på när det är lönsamt att ta steget fullt ut. Tekniken bygger på att det produceras vätgas som sedan nyttjas för att i en vätgasdriven förbränningsmotor /generator med en verkningsgrad över 45% som levererar elektricitet. Lägg därtill spillvärmen från förbränningsmotorn som utnyttjas genom en värmeväxlare och kan tillvaratagas.  Även energi via bränsleceller är ett sätt att skapa ”eget energibolag”

Med Keyou genset-system bygger vi optimala energibolag. Elektricitet, värme, kyla och dessutom vätgas för fordon i en och samma lösning.

Fjärrvärmestationer med behov av 40-50 gwh värme får bra lösning och dessutom 20 – 30 gwh elektricitet. Vid utökat behov av vätgas för fordon är allt förberett. Utrullning av tankstationer kan påbörjas.

Tord Lindgren, CEO EcoBioFuel Scandinavia AB

Leverantör av energistationer och energisystem i Skandinavien för vätgas till lastbilar, bussar och personbilar. Vi producerar också elektricitet och värme.

Kontakta mig
Kontakta oss. 0910-701360

Tord Lindgren, CEO EcoBioFuel Skandinavan AB
Thomas Rådström, CTO EcoBioFuel Skandinavan AB
Jonas Flädjemark, COO, Skandinavien Keyou Gmbh
Lars Forslund, Lantmästare, Agriassist – partner

Translate »